sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viestejä lasissa



Pari viikkoa sitten vietimme cocktail-juhlia, joiden menu oli kirjoitettu keittiön ikkunaan. Vaikka sipsien murut on imuroitu lattialta, astiat tiskattu ja arki ottanut taas kunnolla vallan, en raaski pestä kirjoitusta lasista pois. Sitä kun katsoo, voi melkein taas kuulla puheensorinan ja rätisevän jazz-levyn, eikä huomaa ollenkaan, että lasin takana vilkkuu nyt porkkanankuoria ja likainen paistinpannu.

Keittiön ikkuna tuo mieleen hyviä muistoja, mutta vessan peili muistuttaa, että voi sitä iloita tänäänkin. Ja iloinen olenkin! Syksy on ollut vauhdikas, ja elämääni on tullut paljon uutta. Esimerkiksi sunnuntai-illat, joina opetellaan pyörittämään levyjä ja hytkymään musiikin tahtiin. Jos kaikki menee hyvin, joulukuussa mukana hytkyy myös yleisöä.


Katson keittiöni ikkunaa ja kuuntelen, kun Paula Koivuniemi kysyy, kuuleeko yö. Minä kuulen sen ainakin. Jos minulla on yhtään lukijaa komean puolen vuoden taukoni jälkeen, olen erittäin kiitollinen ja toivotan teille aivan poikkeuksellisen hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Underbart. Oot ehkä luovuuden ruumiillistuma. Ja oon ain miettiny miks esim musiikkivideoissa kaikki naiset aina kirjottaa huulipunalla peiliin. Hyvää huomenta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Lisää kuvia Rollon kodista, kiitos :) Ihana seinä! Onko jo lunta?

    VastaaPoista

Avaudu, ole hyvä.