sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kilin kilin




Täytän pian pyöreitä.

Merkkipäiviin kai kuuluukin vähän se, että kyseenalaistaa tekemisiään ja saavutuksiaan- puntaroi ja pohtii.

Ikäkriisin kanssa kamppaileva 20-vuotias on monesta lähinnä huvittava, mutta eikö nuorenkin kannata välillä kriittisesti arvioida elämäänsä? Tämä kevät on ollut sisäiselle vaa'alleni raskas. Mieli on vaihtunut, panokset kasvaneet ja vaakakupit heiluneet.

Olenkin tullut johtopäätökseen, ettei mikään ole ihmiselle niin haitallista, kuin tyytyminen. Ehjän korjaaminen on toki turhaa, mutta ihan kivaan tyytyminen pitkällä tähtäimellä tappavaa.

Elämän täytyy olla sellaista, että sille voi kilistaa lasia! Eihän sitä sattumalta aina juhlissa huokaista, että tämä se on elämää.


5 kommenttia:

  1. No kyllä! Ihana kirjoitus. :)

    Paljon onnea jo etukäteen!! :)

    VastaaPoista
  2. Dear blogger, you certainly made a point. I gratulate you for the conclusion and, ofcourse, for your forthcoming anniversary! From your posting the joint increase of understanding and age can easily be seen. -Surely, not ALL matters are worth striving and struggling for. Life gets intriguing each time you find one YOU can´t compromise. After that it´s only head over heals towards it.

    VastaaPoista
  3. Aah selasin koko blogin läpi kun huomasin että hei TÄÄ ON SE TYTTÖ JOKA SUUNNITTELI SEN ÄSKOON IHANAN RAITAHAMEEN ja jäin janoamaan lisää :D Harvoin törmää näin iki-ihaniin blogeihin!

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. oon tullu samaan johtopäätökseen! sen takii oon haastanu itseäni to dream big. ps ihailen sun tyyliä, kirjota se kirja!

    VastaaPoista

Avaudu, ole hyvä.